Şehitlerimizi Unutmadık

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şehit mezarlıkları ziyaret edildi. Bozdoğan Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla şehit mezarlıkları yenilendi. Tütüncüler ve Örtülü mahallelerindeki Şehit P. Er Yıldıray YILDIRIM ve Şehit J. Er Nuri ÇULHAOĞLU’nun mezarları ziyaret edilerek çiçek bırakıldı ve şehitlerimiz için dualar edildi.

Şehit mezarlıklarına yapılan ziyarete İlçe Kaymakamı Murat AKYÜZ, Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN, Bozdoğan Cumhuriyet Savcısı Nurullah NARİN, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Yaşar GÖRMEZ, şehitlerimizin yakınları ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Şehit mezarlıklarına yapılan ziyaretin ardından şehitlerimizin için lokma hayrı düzenlendi.

18 Mart 2018, 15:12 'de eklenmiştir. 549 defa okundu.

Engelleri birlikte aşacağız

Atamızı saygı ve özlemle andık