Osmaniye ve Ziyaretli Mahallelerinde Sosyal Tesis Açılışlarını Gerçekleştirdik

Bozdoğan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan sosyal tesislerin açılışı yapıldı. Osmaniye ve Ziyaretli mahallelerinde yapılan sosyal tesislerin açılışları mahalle halkı ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.  Açılışa Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN, Belediye Meclis Üyeleri İsmail KAYA, Mükremin SEMERCİOĞLU,  Şevki ARSLANOĞLU, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, Ziyaretli Muhtarı Muammer MENDERES, Osmaniye Mahalle Muhtarı İbrahim AY ve mahalle halkı katıldı. Vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerini yapabilecekleri şekilde dizayn edilen 500 m² kapalı alana sahip sosyal tesiste yemek pişirme alanı, bulaşık yıkama alanı ve bay-bayan wc alanları da bulunuyor.

27 Nisan 2018, 15:20 'de eklenmiştir. 467 defa okundu.

Engelleri birlikte aşacağız

Atamızı saygı ve özlemle andık