Bozdoğan Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Açılışını Gerçekleştirdik

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bozdoğan Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları'nın açılışı yapıldı. Açılış törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent TEZCAN, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa BÜYÜKYAPICI, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu ÖZTÜRK, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YILDIRIMKAYA, Çine Belediye Başkanı Enver Salih DİNÇER, Didim Belediye Başkanı Deniz ATABAY, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, CHP İl Başkanı Ali ÇANKIR, CHP Aydın Milletvekili Adayları, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, ilçe daire amirleri, Bozdoğan mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta misafirlere ve halka seslenenen Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN; Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan Kültür Sitesi Projesi hakkında ve devam eden Alamut-Ziyaretli mahallesi arasındaki yol genişletme-asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ardından açılışa katılan tüm misafirlere ve Bozdoğan halkına Teşekkür ederek, Yeni Hizmet Binasının Bozdoğan Halkına hayırlı olmasını diledi. Açılşın ardından Bozdoğan İlçe Stadyumunda düzenlenen iftar yemeği programına geçildi.

01 Haziran 2018, 10:21 'de eklenmiştir. 650 defa okundu.

Parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor

Altıntaş Mahallesine Modern Sosyal Tesis