Kamışlar Mahallesi Sosyal Tesisinin Açılışı Yapıldı

Bozdoğan Belediyesi tarafından Kamışlar mahallesinde yapımı tamamlanan Sosyal tesisin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, Belediye Meclis Üyeleri İsmail KAYA, Mükremin SEMERCİOĞLU, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, Kamışlar Mahalle Muhtarı Bilal SAVAŞ, çevre mahalle muhtarları ve çok sayıda Kamışlar mahalle halkı katıldı.

Toplam 700 m² kapalı alana sahip sosyal tesis içerisinde bulaşık yıkama yeri, yemek pişirme yeri, bay-bayan wc, depo ve Doktor odası bulunmaktadır. Açılış kurdelesini kesen Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN yaptığı konuşmasında “Halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla 14 yıldır Bozdoğan Belediye Başkanı olarak çalışıyorum. Kamışlar Mahallemizde bir düğün salonu ihtiyacı vardı, bugün bunun için burada bir araya geldik. Birazdan buranın açılışını yapacağız. Burada mutlu güzel anılarımız, güzel cemiyetlerimiz olur inşallah. Ayrıca bütün mahallelerimizde yaptığımız gibi Kamışlar mahallemizde de hizmete devam edeceğiz. Allah bizlere sağlık verdiği müddetçe, arkamızda sizler olduğunuz müddetçe hizmetlere devam edeceğiz inşallah. Hepinizden Allah razı olsun geldiğiniz için. Sosyal tesisimiz halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ardından açılışa katılan misafirlere çörek ve kar helvası ikram edildi.

03 Ağustos 2018, 17:11 'de eklenmiştir. 377 defa okundu.

Parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor

Altıntaş Mahallesine Modern Sosyal Tesis