Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Katıldık

8 -9 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul’un Pendik Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi’nde yapılan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine ilçemizden Bozdoğan Belediyespor adına 3 sporcumuz katıldı. Seçmelere katılan Özgür Gönen, Efekan Çelen ve Mehmet Zorbay 65 kg sağ kol dalında mücadele etti. Müsabakalarda ilk olarak 65 kg da sporcularımız Mermet Zorbay ile Özgür Gönen karşılaşırken, mücadeleyi Mehmet Zorbay kazandı. Sonraki 5 karşılaşmada rakiplerine galip gelen Mehmet Zorbay, 2 yenilgi alırken çıktığı 5.lik  ve 6.lık karşılaşmasında mağlup olarak Dünya şampiyonası milli takım seçmelerinde 6. oldu. 65 kg. sağ kol dalında yarışmaya katılan 26 sporcu arasından Mehmet Zorbay altıncı olurken, Efekan Çelen sekizinci, Özgür Gönen dokuzuncu oldu. İlk defa katıldığımız resmi müsabakada ilçemizi temsil eden sporcularımıza başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

18 Eylül 2018, 12:23 'de eklenmiştir. 489 defa okundu.

Personelimizle Kahvaltıda Biraraya Geldik

Başkan Apaydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı