Konaklı Mahallesi Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Bozdoğan Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla yapımı tamamlanan Konaklı Mahallesi Sosyal Tesislerinin açılışı gerçekleştirildi. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN’ın açılışını yaptığı açılış törenine Belediye Meclis Üyesi İsmail KAYA, Mahalle Muhtarı Yaşar TAŞBAŞ, Konaklı mahalle halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın “Değerli hemşehrilerim, değerli Konaklı halkı… Yıllardır özlemini çektiğimiz böyle bir tesisi mahallemize kazandırdık. İnşallah burada güzel günlerde, güzel cemiyetler yaparız, güzel düğünler yaparız. Bozdoğan Belediye Başkanı olarak her zaman sizin yanınızdayım. Neredeyse hepinizi bire bir tanıyorum. İnşallah sizlerle beraber bir beş yıl daha Bozdoğan’ımıza, Konaklı’ ya hizmet etmeye devam edeceğim. Sizlerin desteğinin tam olacağını biliyorum. Bizim işimiz Bozdoğan’a hizmet etmek. Hangi görüşten olursa olsun bütün vatandaşlarımıza saygım sonsuz. Biz çalıştık emek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bunun karşılığını vereceğinizden hiçbir şüphem yok. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sizlerle her zaman beraber olduk. Bundan sonrada beraber olmaya devam edeceğiz. Tesisimizin Konaklı Mahallesi haklına hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. Konuşmaların ardından dualar edilerek sosyal tesisin açılışı yapıldı.

450 m² kapalı alana sahip sosyal tesis içerisinde yemek pişirme yeri, bulaşık yıkama yeri, ve bay-bayan wc bulunmaktadır.

21 Şubat 2019, 09:33 'de eklenmiştir. 82 defa okundu.

Personelimizle Kahvaltıda Biraraya Geldik

Başkan Apaydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı