Kızıltepe Mahallesi Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Bozdoğan Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla yapımı tamamlanan Kızıltepe Mahallesi Sosyal Tesislerinin açılışı gerçekleştirildi. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN’ın açılışını yaptığı açılış törenine Belediye Meclis Üyesi İsmail KAYA, Mahalle Muhtarı Necdet ÜLKEN, Kızıltepe mahalle halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın “Değerli Kızıltepe Mahallesi sakinleri, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle, yıllardır özlemini çektiğiniz böyle bir tesisi mahallemize kazandırdık. Her zaman sizin yanınızdayız. Mahallemizin diğer eksiklerini de önümüzdeki günlerde tamamlayacağız.  Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Her türlü ihtiyacınızda yanınızdayım. Bu konuda içiniz rahat olsun. Her zaman sizlerle beraberiz. Çok teşekkür ederim. Açılışını yapacağımız tesisimiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konuşmaların ardından dualar edilerek sosyal tesisin açılışı yapıldı.

290 m² kapalı alana sahip sosyal tesis içerisinde yemek pişirme yeri, bulaşık yıkama yeri, depo ve bay-bayan wc bulunmaktadır.

22 Şubat 2019, 10:16 'de eklenmiştir. 88 defa okundu.

Personelimizle Kahvaltıda Biraraya Geldik

Başkan Apaydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı