Ufuk Altıntaş Mazbatasını Aldı

Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
Ak Parti Milletvekilleri Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Tevfik Uzkut, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu ile Bozdoğan Hükümet Konağı'na gelen Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş Mazbatasını aldı.

Eski başkan devir teslim törenine katılmadı
Mazbata törenine katılan tüm vatandaşlarla birlikte yürüyerek Bozdoğan Belediyesi'ne gelen Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş'ın göreve başlaması nedeniyle  iki koç kurban edildi. Belediye Başkanı Altıntaş  burada yaptığı konuşmada, hizmet için bu göreve talip olduklarının altını çizerken, "Bozdoğan'ı daha iyi bir noktaya getirmek için birlikte çalışacağız" dedi.
Makam Odasına geçen Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, kutlamaları kabul etti. Vatandaşlarla günün anısına fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, personelin kutlamalarını kabul ederken, dolanbaçlı işleri sevmediğini, görev yaptığı sürece bu tür işlere pirim vermeyeceğini belirterek "beni seven işini doğru yapan ve çok çalışan kişidir. Burada bir aile misali vatandaşa hizmet edeceğiz. Düzgün iş yapan, çalışan tüm personelimin arkasındayım" diye konuştu.

04 Nisan 2019, 15:16 'de eklenmiştir. 838 defa okundu.

Bozuk olan yollar greyder ile düzeltildi

Tütüncüler Mahallesinde Parke Taşı Döşemesi Yapıldı