Yerel Fide Dağıtım Töreni ve Buzağı Güzellik Yarışması Yapıldı

Bozdoğan Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilçemiz stadyumunda Yerel Fide Dağıtım Töreni ve Buzağı Güzellik yarışması düzenlendi. Etkinlikte yerli tohumlardan elde edilen sebze fidelerin dağıtımının ardından buzağı güzellik yarışması düzenlendi. İlçe stadyumunda düzenlenen etkinliğe Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya, Bozdoğan Kaymakamı Adem Can, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk ALTINTAŞ, Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Soner Altun, Adnan Menderes Üniversitesi Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Aypak, daire amirleri, tarım ve hayvancılıkla ilgili meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Bozdoğan halkı katıldı.

Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından temsili olarak fide dağıtımı yapılarak buzağı güzellik yarışmasına geçildi. 23 buzağının jüri karşısına çıktığı buzağı güzellik yarışması sonucunda Ziyaretli Mahallesi'nden Mehmet Erol Dikmen'e ait Aybüke isimli buzağı birinci seçildi. Yarışmaya katılan tüm buzağı sahiplerine birer çuval yem hediye edildi.

30 Nisan 2019, 17:22 'de eklenmiştir. 96 defa okundu.

Başkan Ufuk ALTINTAŞ Anneler ile bir araya geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı