S. Tümer Apaydın

IP'niz : 54.242.8.162
8.Deve Güreşi Festivali Canlı Yayınlanacak

Tarih 24 Şubat 2012, 16:06 Editör Admin

Belediyemizce 8.si düzenlenen deve güreşi festivali 26.02.2012 pazar günü internetten canlı olarak yayınlanacaktır

Bu yıl 8.si düzenlenecek olan deve güreşi festivalimizin geçtiğimiz deve güreşi festivallerinde olduğu gibi internetten yayınlanması yönünde tarafımıza iletilen yoğun isteklere Belediye Başkanımız sayın S.Tümer APAYDIN sessiz kalmadı. Belediyemize ait şehir merkezini görüntüleyen canlı yayın sistemi, festival günü güreş sahasına alınacak ve 50 kullanıcı kapasiteli canlı yayın izleme sınırı, sadece o gün için sınırsız kullanıcıya çıkartılacaktır. Şuanda sisteme bağlı olan güvenlik kamerası yerine, daha profesyonel (zoom, netlik özellikleriyle) bir kamera kullanılacak ve görüntü şartlarımız doğrultusunda size en iyi şekilde aktarılmaya çalışılacaktır. Amacımız 26 şubat pazar günü Bozdoğan Arenasına misafirimiz olamayan tüm güreş severlerin ve gurbetteki hemşerilerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağlamak ve memleket özlemlerini gidermektir.İyi seyirler dileriz.

Bu haber 4258 defa okunmuştur.

Merkez İlkokulu öğrencilerinin temsili makam ziyareti

Merkez İlkokulu öğrencilerinin temsili makam ziyareti Merkez İlkokulu öğrencilerinin temsili makam ziyareti

Belediye Başkanımız Mazbatasını alarak göreve başladı

Belediye Başkanımız Mazbatasını alarak göreve başladı Belediye Başkanımız Mazbatasını alarak göreve başladı

SİTE GÜNCELLEMELERİ

• 11.05.2010
    Linklerin çoğu güncellenmiş ve açılmıştır. görüş ve önerilerinizi iletişim formunu kullanarak bize bildirebilirsiniz.
  • 11.05.2010
    Linkler ve Video Arşivi hazırlanıyor
  • 10.05.2010
    Sitemiz altyapı ağırlıklı olmak üzere yenilendi.

Bozdoğan Gençlik Parkı

Belediyemizin çalışmalarından memnun musunuz?

Tüm Anketler

Ana Sayfa Bozdoğan'dan Canlı Yayın Bozdoğan'dan Haberler Bozdoğan Belediyesi Sosyal Tesisleri Bozdoğan Belediyesi Konuevi Bozdoğan Belediyesi Madran Su
Bozdoğan Esnaf Rehberi Bozdoğan Fotoğraf Arşivi Bozdoğan Video Arşivi Konuk Defteri İletişim Formu Bilgi Edinme Anketler RSS Kaynağı Yetkili Girişi
Bozdoğan Belediyesi Çarşı Mah. Muğla Cad. No:1 09760 Aydın TR Telefon: 0 256 414 1008 Faks: 0 256 414 1877