Yılın Büyük Deve Güreşi Festivali Yapıldı

Bozdoğan Belediyesi tarafından 23 Şubat 2020 Pazar günü (bugün) gerçekleştirilen 16. Geleneksel Deve Güreşi Festivali Bozdoğan halkının ve çevre illerden gelen güreşseverlerin yoğun katılımıyla yapıldı.

Yaklaşık 140 pehlivan devenin katıldığı deve güreşi festivali havanında güzel olmasıyla birlikte coşkuyla gerçekleşti. Festival öncesi yapılan Mehteran takımı gösterisiyle heyecan bir kat daha arttı. Saat 11.00'de başlayan festival 17.00'ye kadar devam etti.

Festivale Ak Parti Aydın Milletvekili Sayın Rıza POSACI, Bozdoğan Kaymakamı Sayın Yasin ARDIÇ, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Sayın Haluk ALICIK, Buharkent Belediye Başkanı Sayın Mehmet EROL, İncirliova Belediye Başkanı Sayın Aytekin KAYA, Kuyucak Belediye Başkanı Sayın Metin ERTÜRK başta olmak üzere  ilçe protokolü,siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, Bozdoğan halkı, çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda güreşsever katıldı. Aynı zamanda yerel televizyon kanalı TvDEN ile canlı yayın gerçekleştirilerek festivalimize katılamayan vatandaşlarımız için canlı yayın hizmeti verildi.

Bozdoğan Belediye Başkanı Sayın Ufuk ALTINTAŞ; "Bozdoğan'lı hemşehrilerimizin, çevre illerden ve ilçelerden gelen misafirlerimizin yoğun katılımıyla Bozdoğan 16. Geleneksel Deve Güreşi Festivalimizi gerçekleştirdik. Festivalimizin gerçekleşmesi için maddi ve manevi katkıda bulunanlara, festivalimizin planlama sürecinden bitimine kadar emeği geçenlere, bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

23 Şubat 2020, 20:20 'de eklenmiştir. 384 defa okundu.

2019 Yılı Denetim Komisyonu Raporu

Yeni Çöp Konteynerlerimizi Teslim Aldık