Belediyemizce

Belediyemizce "Hoş Geldin Bebek" Projesi Başlatıldı

Bozdoğan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce başlatılan “Hoş geldin Bebek Projesi” hayata geçti.
Sosyal Belediyeciliğin bir parçası olan bu tip projelerle Bozdoğan halkının iyi gününde ve kötü gününde her zaman yanında olduğumuzun belirtilmesi amaçlanmıştır. Proje kapsamında Bozdoğan Belediye Başkanı Sayın Ufuk ALTINTAŞ'ın katılımıyla Çarşı Mahallesinden Songül ve Serdar YARIMOĞLU'nun yeni doğan bebeklerinin mutluluğunu paylaşmak için evlerine ziyaret düzenlendi.
Belediye Başkanı Sayın Ufuk ALTINTAŞ yeni doğan Merve Nisa bebek için ailesine çam sakızı çoban armağanı hediye verdi. Merve Nisa bebeğin Vatanına, Milletine ve Ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulunarak, minik yavrumuza sağlıklı ve hayırlı ömürler diledi.

02 Mart 2020, 15:47 'de eklenmiştir. 294 defa okundu.

Kızılay ile birlikte Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi

Güzel ilçemiz BOZDOĞAN'a hayırlı olsun