İstiklal Marşı'mızın Kabülü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü etkinliği düzenlendi

İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 99'uncu yıl dönümünde Mili Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanları Bozdoğan Fatih Ortaokulu tarafından Belediye düğün salonunda düzenlenen etkinliklerle saygıyla anıldı.
Etkinlikte; Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz Şehitlerimiz Anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'mız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY konulu video ve slayt sunumu gerçekleştirildi. Fatih Ortaokulu öğrencileri tarafından İstiklal Marşı'mızın yazılışı ile ilgili skeç ve koro gösterimi sunuldu. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları ile İstiklal Marşı'nı şiir olarak okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere Bozdoğan Kaymakamı Yasin ARDIÇ, Bozdoğan Cumhuriyet Savcısı Ali Ozan SOYDAN, Bozdoğan Belediye Başkan V. Mehmet YILMAZ ve Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet MADRAN tarafından ödülleri verildi.

12 Mart 2020, 14:10 'de eklenmiştir. 320 defa okundu.

2019 Yılı Denetim Komisyonu Raporu

Yeni Çöp Konteynerlerimizi Teslim Aldık