İlçemizde koronavirüse karşı dezenfekte çalışmaları yapıldı

İLÇEMİZDE KORONAVİRÜSE KARŞI ÖNLEMLER ALINIYOR
Dünyayı etkisi altına ve tüm insanların sağlığını tehdit eden koronavirüs (COVID-19) hastalığının ilçemize yayılmasının önlenmesi, kamu kurumlarımızın binaları, dairelerin ve ofislerin dezenfekte edilmesi amacıyla dezenfekte ekibi oluşturuldu. Bu kapsamda Bozdoğan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce ilçemizde bulunan kamu binalarında dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi.
Yapılan dezenfekte programı çerçevesinde İlçe Sağlık Müdürlüğümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Müftülüğümüzle koordineli bir şekilde kamu kurumlarımızda, okullarımızda, camilerimizde ve kur'an kurslarımızda vatandaşlarımızın elle temas edilebileceği tüm alanlar dezenfekte edildi.

17 Mart 2020, 16:40 'de eklenmiştir. 382 defa okundu.

2019 Yılı Denetim Komisyonu Raporu

Yeni Çöp Konteynerlerimizi Teslim Aldık