Koronavirüs Hastalığına Karşı Mücedelemiz Devam Ediyor

Dünyayı etkisi altına alan ve tüm insanlığın sağlığını tehdit eden Koronavirüs (Covid-19) hastalığına karşı ilçemizde başlatılan dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda  vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunabilecekleri alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.
Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamda;
1-) İlçemizin Taksi meydanı, Okullar Caddesi, Muğla Caddesi, Yazıkent Caddesi üzerinde vatandaşlarımızın bulunabileceği alanlarda,
2-) İlçemizin pazaryeri alanında, banka atm bölgelerinde, park alanlarında,
3-) Belediye hizmet binamızda ve belediyemize bağlı Çarşı tahsilat birimi, Madran Memba Suyu İşletmesinde, Konukevimizin içerisinde ve etrafında,
4-) Yazıkent Mahallesi pazaryeri alanında ve caddeleri üzerinde dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.

Kurumlarımızla birlikte el ele vererek Koronavirüs hastalığına karşı çalışmalar gerçekleştirdik.
Bu kapsamda;
1-) Bozdoğan İlçe Sağlık Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde başlatlığımız çalışmayla, Bozdoğan hükümet binasında ve kamu kurumlarımızda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdik.
2) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde okullarımızda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdik.
3) Bozdoğan İlçe Müftülüğümüzle koordineli bir şekilde Camilerimizde ve Kur'an kurslarımızda dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdik.

Belediye Hizmet Binamızda Dezenfekte Çalışmaları Gerçekleştirdik.
Halkımıza daha steril bir ortamda hizmet vermek için ve Koronavirüs hastalığına karşı önlem amaçlı olarak dezenfekte ekimiz tarafından Belediye hizmet binamızda tüm katlarda ve birimlerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdik.

Halkımızın sağlığı herşeyden önce gelir.
Belediyemizde görevli sağlık personelimiz kontrolünde, olumsuz bir durumla karşılaşmamak ve vatandaşımızı bilgilendirmek üzere belediyemizi ziyaret eden vatandaşlarımızın ateş ölçerle ateşini kontrol ederek, kolonya ikramında bulunduk.

Bozdoğan Belediyesi olarak ilçemizde başlattığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan plan dahilinde vatandaşlarımızın bulunabileceği alanlarda ve mahallelerimiz de dezenfeksiyon çalışmalarımız devam edecektir.

21 Mart 2020, 14:50 'de eklenmiştir. 424 defa okundu.

2019 Yılı Denetim Komisyonu Raporu

Yeni Çöp Konteynerlerimizi Teslim Aldık