Onlar Bizim Baştacımız

Bozdoğan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçemiz mahallelerinde yaşayan yaşlılarımız ziyaret edildi.
Belediye Başkanımız Sayın Ufuk ALTINTAŞ'ın talimatıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde yaşlı vatandaşlarımızla bir araya gelinerek görüşmeler gerçekleştirildi.
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Ufuk ALTINTAŞ;

"Biz biliyoruz ki gelecek onların bize aktardığı bilgi ve tecrübeleri ile imar edilmektedir. Bu bilinçle 65 yaş üstü vatandaşlarımız bizim için her zaman çok değerlidir. Bu nedenle aylardır Belediye Başkanımızın talimatı ile dere-tepe, uzak-yakın demeden, ulaşabildiğimiz KIYMETLİLERİMİZE halini hatrını sormak için ziyaretlerde bulunduk ve yardımcı olmaya çalıştık. İyi ki varsınız geçmişimizin CANLI TARİHLERİ sizleri seviyoruz." dedi.

Ayrıca Dünyayı etkisi altına alan ve tüm insanlığın sağlığını tehdit eden Koronavirüs hastalığı nedeniyle en çok yaşlı vatandaşlarımızı etkilemesi nedeniyle 65 yaş ve üzeri olan kronik hastalığı bulunan yaşlılarımıza bu süreçte evden çıkmamaları gerektiğini bir kez daha yenileyerek " LÜTFEN EVİNİZDE KALIN" dedi.

26 Mart 2020, 14:42 'de eklenmiştir. 270 defa okundu.

Kızılay ile birlikte Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi

Güzel ilçemiz BOZDOĞAN'a hayırlı olsun