Sağlığınız İçin Maskeleriniz Bizden

Koronavirüs hastalığı ile mücadelede en önemli ihtiyaçlardan bir tanesi olan maske için Bozdoğan Belediyesi olarak, Bozdoğan Halk Eğitim Merkezi ile Bozdoğan İsmet Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin makine desteğiyle maske üretimine başlandı. Toplum olarak maskeye ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatandaşlarımızdan gelen talepleri hızlı ve etkin bir şekilde karşılamak üzere başlattığımız cerrahi maske üretimine gönüllü vatandaşlarımızın katkılarıyla sürdürülüyor.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Ufuk ALTINTAŞ "Bu üretim sürecinde canla başla çalışarak bizlere katkı sağlayan gönüllü vatandaşlarımıza ve kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu zor günleri birlikte atlatacağız, güzel günlere birlikte ulaşacağız" dedi.

27 Nisan 2020, 11:13 'de eklenmiştir. 395 defa okundu.

2019 Yılı Denetim Komisyonu Raporu

Yeni Çöp Konteynerlerimizi Teslim Aldık