Güzel ilçemiz BOZDOĞAN'a hayırlı olsun

İlçemizde yapılacak olan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ hizmet birimleri için yeni kompleks proje Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin KOCA tarafından onaylandı.

İçerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ hizmet birimlerinin yer alacağı yeni kompleks proje Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA tarafından onaylanmıştır.

Ayrıca 2021 yılı planlamaları kapsamında Olukbaşı, Haydere, Yazıkent ve Sırma mahallelerimizde bulunan Aile Sağlığı Merkezi binalarının, gerek yıkılarak gerekse yeni arsa temin edilmek suretiyle yeniden inşa edilmesine yönelik çalışmalar da devam etmektedir.
Belediye Başkanımız Sayın Ufuk ALTINTAŞ, "Projenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen;
başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA'ya, AK Parti Aydın Milletvekillerimiz Sayın Metin YAVUZ'a, Sayın Mustafa SAVAŞ'a, Sayın Bekir Kuvvet ERİM'e, Sayın Rıza POSACI'ya, AK Parti İl Başkanımız Sayın Ömer ÖZMEN'e, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Kemal BOZOĞLU'na şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

02 Temmuz 2020, 12:24 'de eklenmiştir. 150 defa okundu.

Yol çalışmalarımız devam ediyor

Kızılay ile birlikte Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi