S. Tümer Apaydın

9.Deve Güreşi Festivali düzenlendi

Tarih 25 Şubat 2013, 11:57 Editör Admin

9.Deve Güreşi Festivali düzenlendi

İlçemiz de her yıl olduğu gibi bu yılda deve güreşi festivali düzenlendi. 9. düzenlenen deve güreşi festivali havanın da güzel olmasıyla birlikte tam bir şenlik havasında geçti. Festivale Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 160 tane seçkin pehlivan edeve katıldı. Saat 10.30 da başlayan deve güreşi festivali 17.30'a kadar devam etti. Havanında güzel olmasıyla birlikte katılımın yüksek olduğu festivale AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin KILINÇ, CHP Aydın Milletvekili Osman AYDIN, MHP Aydın Milletvekili Ali UZUNIRMAK, Nazilili Cumhuriyet Başsavcısı Doğan KAYA, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi AKOĞLU, Yenipazar Belediye Başkanı M.Yüsran ERDEN,  Ödemiş Konaklı Belediye Başkanı Mustafa KANTAR, Ödemiş Bozdağ Belediye Başkanı Mehmet KESKİN, Garnizon Komutanı J.Ütgm. Ahmet KESKİN, daire amirleri başta olmak üzere çevre illerden de gelen misafirlerin de katılımıyla festival 10 bine yakın vatandaş tarafından ilgiyle izlendi. Düzenlenen 9.Deve Güreşi Festivaline katılamayan güreş severler ve yurt dışında bulunan Bozdoğan'lı vatandaşlarımız için festival canlı olarak internet sayfamız üzerinden yayınlandı. Güreşlerde develer Valilik, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Şoförler Odası Başkanlığı, S.S. 14 nolu Minibüsçüler ve Tamirci merhum Ahmet ÜÇYOL kupaları için mücadele verdi.  Mücadelede başarılı olan deve sahiplerine kupalarını, protokol üyeleri takdim etti.

Bu haber 1244 defa okunmuştur.

Belediye Başkanımız Mazbatasını alarak göreve başladı

Belediye Başkanımız Mazbatasını alarak göreve başladı Belediye Başkanımız Mazbatasını alarak göreve başladı

Bozdoğan yeniden APAYDIN

Bozdoğan yeniden APAYDIN Bozdoğan yeniden APAYDIN

SİTE GÜNCELLEMELERİ

• 11.05.2010
    Linklerin çoğu güncellenmiş ve açılmıştır. görüş ve önerilerinizi iletişim formunu kullanarak bize bildirebilirsiniz.
  • 11.05.2010
    Linkler ve Video Arşivi hazırlanıyor
  • 10.05.2010
    Sitemiz altyapı ağırlıklı olmak üzere yenilendi.

Bozdoğan Gençlik Parkı

Belediyemizin çalışmalarından memnun musunuz?

Tüm Anketler

Ana Sayfa Bozdoğan'dan Canlı Yayın Bozdoğan'dan Haberler Bozdoğan Belediyesi Sosyal Tesisleri Bozdoğan Belediyesi Konuevi Bozdoğan Belediyesi Madran Su
Bozdoğan Esnaf Rehberi Bozdoğan Fotoğraf Arşivi Bozdoğan Video Arşivi Konuk Defteri İletişim Formu Bilgi Edinme Anketler RSS Kaynağı Yetkili Girişi
Bozdoğan Belediyesi Çarşı Mah. Muğla Cad. No:1 09760 Aydın TR Telefon: 0 256 414 1008 Faks: 0 256 414 1877