Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında tüm şehitlerimizi saygıyla andık

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde ilçemizde düzenlenen etkinliklerle vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla andık. İlçemiz Kaymakamı Hasan Hüseyin ERYİĞİT, İlçe Garnizon Komutanı J. Ütgm. Nurettin ÖZMEN, Belediye Başkan V. İsmail KAYA, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımıyla ilk tören Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına Bozdoğan Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Bozdoğan Belediyesinin çelenk sunumuyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Bozdoğan Anadolu Lisesi'nin hazırlamış olduğu anma programı için Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu Doğan Gürbüz Konferans salonuna geçildi. Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi Oratoryosu, Koro ve slayt gösterisi yapıldı.

18 Mart 2015, 15:02 'de eklenmiştir. 1929 defa okundu.

Parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor

Altıntaş Mahallesine Modern Sosyal Tesis